info@tekirdagsmmmo.org.tr       +90(282) 293 14 77 - 29314 78       +90(282) 293 14 76
Tekirdağ Serbest Muhasebeci
Mali Müşavirler Odası

TTK, KOBİ-TFRS, DENETİM EĞİTİMLERİNE KATILIM BEDELLERİ

TÜRMOB tarafından gönderilen eğitime Katılım Bedeli Yazısı

Ankara,

Sayı : 30.12.2011 * 12865

Konu : TTK, KOBİ-TFRS ve Denetim Eğitimlerinde katılım bedeli,

Y.M.M. VE S.M.M.M. ODASI BAŞKANLIKLARI'NA

"Yeni Türk Ticaret Kanunu", "KOBİ-TFRS" ve "Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları" alanlarında yürütülecek eğitim faaliyetleri için meslek mensuplarımızın katılım talepleri alınmaya başlanacaktır.

Eğitim faaliyetlerine katılacak olan meslek mensuplarımızdan, eğitimin özelliği nedeniyle "katılım bedeli" alınmaması temel ilke olarak kabul edilmiştir. Bu çerçevede, eğitime katılacak olan meslek mensuplarımız TÜRMOB'a "eğitim katılım bedeli" ödemeyecektir.

Eğitimleri gerçekleştirmek üzere, TÜRMOB tarafından görevlendirilecek eğiticilerin "ulaşım, konaklama, iaşe ve ders ücretlerinin" Odalarımız tarafından karşılanacağı hususu gözetilerek, bu giderlerin Odalarımız tarafından karşılanabilmesini sağlamak üzere; Odamız "Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları" alanı için ders saat bedeli 5 TL katılım payı tahsil edecektir.

Türk Ticaret Kanunu ve KOBİ-TFRS alanları için meslek mensuplarından eğitim katılım bedeli alınmayacaktır.

Bilgi edinilmesini rica ederiz.

Saygılarımla,

Ymm. Nail SANLI

Genel Başkan

Belge için lütfen tıklayınız.

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası
Adres : Cumhuriyet Mah. Sami Efendi  Sok. No:12  59030 Süleymanpaşa TEKİRDAĞ