info@tekirdagsmmmo.org.tr       +90(282) 293 14 77 - 29314 78       +90(282) 293 14 76
Tekirdağ Serbest Muhasebeci
Mali Müşavirler Odası

Değerli Üyemiz,

TÜRMOB tarafından planlanan ve Odamız tarafından yürütülen TTK ve KOBİ-TFRS eğitimlerimiz tamamlanmıştır.

Portaldan 36 saatlik UZAKTAN DENETİM EĞİTİMLERİ 4 HAZİRAN 2012 Pazartesi günü, saat 10.00 da başlayacak ve 11 HAZİRAN 2012 tarihinde saat 23.59 da sona erecektir. Belirlenen tarihler arasında istediğiniz saat ve günde portala giriş yaparak DENETİM eğitiminizi tamamlamanız gerekmektedir.

36 saatlik DENETİM eğitimi iki bölümden oluşmaktadır.

1-TÜRMOB EĞİTİCİ KÜTÜPHANESİ (MESLEK MENSUBU EĞİTİM VİDEOLARI) - BAĞIMSIZ DENETİM

36 saatlik uzaktan denetim eğitimi; FİİLEN ilgili portaldan videoların İZLENMESİ  anlamına GELMEMEKTEDİR. Yani portalda 36 saat geçirmek zorunlu değildir. Videolar eğitim sürecinizi tamamlamanıza yardımcı olabilmek açısından hazırlanmıştır ve videoları izlemek faydalı olacaktır.

DENETİM CD’leri KOBİ-TFRS Eğitimlerinde Dağıtılmıştır.

2-TÜRMOB EĞİTİCİ KÜTÜPHANESİ (MESLEK MENSUBU DOKÜMANLARI) - BAĞIMSIZ DENETİM-

Aşağıdaki dökümanların https://egitim.tesmer.org.tr/portal/  portalından izlenmesi yeterli olacaktır.

-Bağımsız Denetim Eğitim Süreci (Bilgilendirme)

-Bağımsız Denetim Ders Kitabı (e-kitap)

-Bağımsız Denetim Videosuna İlişkin Slaytlar

Tüm bu eğitim süreci 36 saat olarak ilan edilen uzaktan DENETİM eğitimine sayılmaktadır.

78 saatlik Denetim Eğitiminin kalan 42 saati yüz yüze eğitim olarak yapılacağından, Odamızın yapacağı fiilen yüz yüze eğitimlere katılmak mecburi olacaktır.

!!! EĞİTİM KATILIM BEDELİNİ YATIRMAYANLAR YÜZYÜZE EĞİTİMİNE KATILAMAYACAKLAR    !!!

Denetim Eğitiminin sonunda, 12 HAZİRAN  2012, Salı – 17 Haziran 2012 Pazar Günleri arasında Test usulü TÜRMOB/TESMER portalından (https://egitim.tesmer.org.tr/portal/) yapılacak KENDİNİZİ DEĞERLENDİRİN sistemine katılım ve başarı. KENDİNİZİ DEĞERLENDİRİN bölümü bugüne kadar aldığınız TTK, KOBİ-TFRS ve DENETİM Eğitim dokümanlarını kapsayacaktır.

İyi bir eğitim dönemi geçirmenizi dileriz.

****Portal şifreniz daha önce size bildirilmiştir. Yeniden hatırlatmak gerekirse Kullanıcı Adı:TEE-T.C.NO bölümünü yazarken lütfen büyük harflerle TEE-T.C.Kimlik Numaranız (örneğin: TEE-1234567890) ve şifre kısmına size gönderilen geçici şifrenizi (123456) yazınız.(Şirenizi değiştirdiyseniz yeni şifreniz geçerlik olacaktır.)  TEE- yazmadan sadece T.C.Kimlik numaranız ile giriş yapamazsınız. Portala girdikten sonra bir takım bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir. En az 2 telefon numarası, öğrenim durumu, e-posta adresi gibi. Güncelleme yapıldıktan sonra KÜTÜPHANE-Eğitim bölümü tıklanacaktır.

KENDİNİZİ DENEYİN SİSTEMİ KULLANIM AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYINIZ.

.

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası